Werken bij Tjeerd Meinema Coiffures

Wij zijn een groeiend bedrijf en daarom altijd op zoek naar goed gekwalificeerd personeel. Ben jij gemotiveerd, vakkundig, ervaren en representatief en wil je graag werken als (leerling) kapper? Stuur dan je CV met recente foto naar ons & wordt onze nieuwe collega in ons gezellige team. 

WIJ BIEDEN : 

✓ Goede salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden 

✓ Begeleiding op maat 

✓ De nieuwste trainingen volgen die belangrijk zijn voor jou 

✓ Uren in overleg   

✓ Een aangename persoonlijke werksfeer in een tof team.

Tjeerd Meinema Coiffures bestaat uit een team van enthousiaste, vakbekwame kappers/haarstylisten . Als jij je bij ons team aansluit wordt je door middel van in- en externe trainingen steeds op de hoogte gehouden van alle nieuwe technieken, trends en producten. In onze salon in Santpoort-noord werk je alleen met kwalitatief hoogwaardige producten zoals System professional en mediceuticals, merken waar wij helemaal achter staan. Het gaat ons om de totaalbeleving voor de klant, niet alleen op het gebied van haarstyling en kleur, maar ook van make-up en binnenkort ook haarverlenging. Spreekt dit je aan en denk je in ons team te passen? Reageer dan snel op één van onze vacatures! 
BBL/BOL LEERLING (M/V)

Ben jij een BBL/BOL leerling aan een kappersopleiding of wil je graag een kappersopleiding gaan volgen? Heb jij een passie voor haar, ben je altijd op de hoogte van de laatste modetrends, leergierig en wil jij het beste uit jezelf halen? Als BBL/BOL leerling ben je verantwoordelijk voor een vriendelijk ontvangst en begeleiding van de klanten in onze salons.

Je taken zijn het helpen en ondersteunen van onze professionele haarstylisten met het voorbereiden van klanten en toepassen van eenvoudige kappersbehandelingen. Een pro actieve houding is hierbij uiteraard noodzakelijk, evenals een enthousiaste en representatieve uitstraling.

 

HERKEN JIJ JEZELF HIERIN? DAN ZOEKEN WIJ JOU! 

Solliciteer nu als jij interesse hebt in één van deze vacatures. Mail ons je CV en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.