Het team

Ons team bestaat uit gediplomeerde vakmensen met veel ervaring, die zich constant blijven ontwikkelen door middel van trainingen en cursusen. Dit vinden wij er belangrijk, daar de ontwikkelingen in ons vak nooit stil staan, en zo blijven wij altijd op de hoogte van de nieuwste trends. Ook leiden wij jong talent op, wij doen dit zeer zorgvuldig en stellen hoge eisen aan de kwaliteit. Voordat zij bij ons in de salon aan het werk gaan is er veel tijd in scholing gestoken, zodat u er altijd zeker van kunt zijn vakkundig geholpen te worden.

Wij willen ons graag aan u voorstellen,

Sabine // Topstylist/ Bedrijfsleider

Sabine is bedrijfsleider van de salon sinds 2014 en werkt sinds 2004 binnen het bedrijf als topstylist en haar & hoofdhuid specialist. Bij Sabine kun je ook terecht voor een haarverlenging doormiddel van een weave techniek. Tevens doet zij ook bruid & party looks Zij is werkzaam op maandag, donderdag en vrijdag. 

Anita // Eigenaar

Anita is de eigenaar van Tjeerd Meinema Coiffures en Doet vooral administratief werk voor de salon. Zo nu en dan is zij werkzaam om even de hand en span diensten in de salon op orde te maken en als gast vrouw. 

Kees // Topstylist

Kees is al 36 jaar werkzaam bij ons als topstylist en is tevens haar & hoofdhuid specialist.Tevens doet hij ook bruid & party looks incl. make-up. Hij is werkzaam op dinsdag,woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

Angelique // Topstylist

Angelique is sinds 2003 werkzaam bij ons in de salon als topstylist en is tevens haar & hoofdhuid specialist. Zij is werkzaam op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag.

Iris // Topstylist

Iris is sinds 2018 bij ons werkzaam in de salon als topstylist en is tevens haar & hoofdhuid specialist. Bij Iris kun je ook terecht voor een mooie haar verlenging door middel van een weave techniek. Tevens doet zij ook bruid & party looks. Zij is werkzaam op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Nicole // Top stylist / Assistant salon manager

Nicole is Sinds 2022 bij ons aan het werk op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag & zaterdag. Zij heeft is al 18 jaar werkzaam in het kappersvak en heeft daarbij de nodige ervaring opgebouwd.