Een Bruidskapsel dat bij je past

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! De mooiste dag van je leven komt eraan en daar hoort natuurlijk een prachtige bruid & bruidegom bij. Bij Tjeerd Meinema coiffures in Santpoort-noord kun je terecht voor jouw bruidskapsel.

Ongeveer 4 weken voor je trouwdag, ontmoeten we elkaar voor de Proefdag om al je wensen te bespreken. Met alle informatie gaan we samen iets moois creëren, zodat we tijdens de Proefdag van ruim 2 uur tot een perfect totaal plaatje komen voor de ‘GROTE DAG’. Op jouw trouwdag zelf zul je binnen 1,5 uur klaar zijn om het Jawoord te geven!


Bruidsarrangement

Speciaal voor jou hebben wij bruidsarrangementen samen gesteld. Ook zijn wij beschikbaar om voor jullie aan huis te komen als extra service. Kijk voor meer informatie op onze prijslijst of bel even met de salon. Tel 023-5381050


Op Locatie

Geeft jouw voorkeur aan om je haar op locatie te laten verzorgen, dan kan dat natuurlijk ook, of het nou thuis is, bij je ouders of op de trouwlocatie. De proefsessie wordt altijd in de salon gedaan.

Voor deze service zijn wel extra kosten verbonden zoals :

Bruidsstylist op locatie toeslag € 50

reiskosten € 0,31 per km.(start buiten Santpoort-noord)

eventuele parkeerkosten

Bruids arrangement:Alle prijzen zijn V.A.
Bruidslook alleen opsteken incl. proef sessie€97,35
Bruidslook met krullen krultang en opsteken incl. proef sessie€180,75
Bruid föhnen incl. proef sessie€60,75
Bruidstylist op locatie toeslag €50,00


Altijd al voller en langer haar gewild?

Wij bieden vanaf 21 september ook haarverlening aan. Dit kan door middel van een weave techniek. Kom geheel vrijblijvend langs voor advies.

Prijslijst

Al onze behandelingen zijn incl wassen en gebruik van verzorging en stylings producten. De prijslijst is 1 januari 2020 bijgewerkt. Bekijk de volledige prijslijst

Online afspraak maken

Bel voor een afspraak 023-5381050 of maak een online afspraak via dit formulier

Ik wil een afspraak maken