Online agenda

 

 

Via onderstaande link kunt u bij ons een afspraak maken op elk gewenst moment van de dag.

U hoeft alleen uw naam en telefoonnummer in te vullen zonder ingewikkelde wachtwoorden.

Vervolgens krijgt u een afspraakbevestiging en 24 uur van te voren een herinnering.

ontvangt u geen afspraakbevestiging dan is de afspraak niet juist gemaakt!

Heeft u een afspraak online gemaakt dan kunt u deze 24 uur van te voren wijzigen via de link die in de mail van uw afspraakbevestiging staat of telefonisch. 

 

 

                                                                                      ***

 

Nieuw Nieuw Nieuw!!!!!!!

Per 1 januari 2019 zullen wij voor onze highlight en lowlights over stappen op een nieuw prijs berekeningen systeem dat werkt als volgt, je kunt het haar laten kleuren met folie’s per zone dit doen wij zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan bij de kassa.

 

Zone 1 (10 folie's): Deze zone wordt b.v toegepast op het moment dat iemand een basis kleur in het haar heeft en daarbij ook wat highlights/ lowlights wil voor kleurschakering. Deze zone kan ook goed worden gedaan als je een paar highlights wilt toepassen in je natuurlijke haar kleur

 

Zone 2 (20 folie's): Bij deze zone wordt het haar van folie’s voorzien tot net voorbij de kruin partij en stopt ongeveer 2 cm boven het oor.

 

Zone 3 (30 folie's): Bij deze zone wordt het haar tot aan de achterkant van het hoofd gekleurd met folie’s en stopt tussen de oren.

 

Zone 4 (40 folie's): Bij deze zone wordt het hele haar voorzien van folie’s

 

 

Tevens zijn de inwerktijden van sommige kleuringen verlengt dit is zodat wij op een mildere basis het haar kunnen kleuren. Dit zorgt echter wel voor de langere inwerktijd.

 

 

 

                                                                                         maak online afspraak 

 

 

**

Kunt u niet terecht in ons online systeem bel ons dan gerust even misschien kunnen wij wel nog wat tijd vrijmaken in de agenda.

**