Het team 

 

 

Ons team bestaat uit gediplomeerde vakmensen met veel ervaring, die zich constant blijven ontwikkelen door middel van trainingen en cursusen.

Dit vinden wij er belangrijk, daar de ontwikkelingen in ons vak nooit stil staan, en zo blijven wij altijd op de hoogte van de nieuwste trends.

Ook leiden wij jong talent op, wij doen dit zeer zorgvuldig en stellen hoge eisen aan de kwaliteit.

Voordat zij bij ons in de salon aan het werk gaan is er veel tijd in scholing gestoken, zodat u er altijd zeker van kunt zijn vakkundig geholpen te worden.

 

 

 

 

Wij willen ons graag aan u voorstellen, 

  

Sabine is manager van de salon sinds 2014 en werk al 15 jaar binnen het bedrijf als topstylist en haar & hoofdhuid specialist. Zij is werkzaam op maandag, donderdag en vrijdag.

Kees is al 34 jaar werkzaam bij ons als topstylist en is tevens haar & hoofdhuid specialist. Hij is werkzaam op dinsdag,woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

Angelique is al 16 jaar werkzaam bij ons in de salon als topstylist en is tevens haar & hoofdhuid specialist. Zij is werkzaam op maandag,dinsdag,vrijdag en zaterdag.

 

Iris is sinds 2018 bij ons werkzaam in de salon als topstylist en is tevens haar & hoofdhuid specialist. Zij is werkzaam op maandag,dinsdag,woensdag,donderdag en zaterdag.

Sterre is sinds 2018 bij ons werkzaam als junior hairstylist . Zij is werkzaam op woensdag, vrijdag en zaterdag.

Cheryl is sinds juni 2019 bij ons werkzaam als hairstylist zij werkt op maandag,donderdag,vrijdag en zaterdag