Stichting Haarwensen

 

is er voor kinderen tot en met 18 jaar, die door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid) in aanmerking komen voor een haarwerk of pruik.

 

De pruiken van de Stichting Haarwensen worden gemaakt van echt haar. Hiervoor zijn ze afhankelijk van mensen die hun afgeknipte haar willen doneren. Wilt u uw haar afknippen? De pruiken zijn alleen bestemd voor kinderen, niet voor volwassenen. Dit betekent dat het haar dat er  gebruikt wordt  voor het maken van de pruiken, ook geschikt moet zijn voor een kind. U kunt zich voorstellen dat een kind liever niet met grijs of geblondeerd haar wil rondlopen. Het haar wordt niet geverfd, uw haarkleur is ook de kleur van de pruik. De leeftijd van het haar maakt niet uit, zo lang het maar soepel, zacht en glanzend is.

 

                                                                                              

                         

 

 

Wanneer kunt u haar doneren?

 

-lengte haar minimaal 30 cm

-Alle natuurlijke haarkleuren, behalve geblondeerd en grijs haar, zijn welkom

-De leeftijd van het haar maakt niet uit; zolang het maar zacht en soepel aanvoelt

 

Doordat wij bij Stichting Haarwensen zijn aangesloten, knippen wij gratis u haar als u dit wilt doneren aan Stichting Haarwensen.U krijgt de vlecht in een envelop van ons mee zodat u hem op kunt sturen. Of u betaald €2,95 aan verzendkosten en dan sturen wij de vlecht netjes op.

 

Wilt u uw haar doneren bel ons dan voor een afspraak 023-5381050 of maak gelijk online een afspraak wij knippen alleen op maandag, dinsdag, woensdag & donderdag voor haarwensen

 

Voor meer informatie kunt u naar www.haarwensen.nl